Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

ZERO TABAKSTICKS - FAQs

LEVIA, zijn nicotinehoudende sticks - zonder tabak - die te gebruiken zijn met IQOS ILUMA.

In plaats van tabak is de plug van LEVIA gemaakt van ingrediënten die grotendeels afkomstig zijn van planten. Vervolgens worden ze zorgvuldig verwerkt en worden er smaakstoffen en nicotine aan toegevoegd.

LEVIA is ontworpen voor gebruik met IQOS ILUMA-apparaten – IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA en IQOS ILUMA ONE.
LEVIA, zijn nicotinehoudende sticks - zonder tabak - die te gebruiken zijn met IQOS ILUMA.

Nicotine die uit de tabak wordt gewonnen, voegen we toe aan andere ingrediënten in de plug van de stick. Nicotine komt vrij via een nicotinehoudende damp wanneer de stick wordt verwarmd door het IQOS ILUMA-apparaat.
Het belangrijkste verschil is dat TEREA SMARTCORE STICKS™ echte tabak bevat en LEVIA SMARTCORE STICKS™ geen tabak. In plaats daarvan bevat LEVIA een innovatieve plug met nicotine.

Zowel LEVIA en TEREA zijn ontworpen voor gebruik met IQOS ILUMA-apparaten – IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA en IQOS ILUMA ONE.

Beide producten hebben dezelfde vorm en afmetingen, en beide bevatten een metalen verwarmingselement aan de binnenkant.
LEVIA-sticks vereisen extra bescherming vanwege een speciaal ontwerp.

LEVIA-sticks hebben de neiging gemakkelijk vocht te absorberen en vereisen daarom een speciale, gesloten verpakking. Het beschermt de sticks tegen vocht van buitenaf.

Nadat je de LEVIA-verpakking hebt geopend, moet je ervoor zorgen dat de verpakking elke keer dat je een stick er uit neemt, goed wordt gesloten.
Nadat je LEVIA-pakje hebt geopend, zorg er dan voor dat de verpakking goed wordt gesloten telkens wanneer je een stick er uit neemt. Wij raden af om de geopende verpakking langer dan 7 dagen te bewaren.
Nee, LEVIA heeft geen houdbaarheidsdatum. We raden echter aan het product binnen 12 maanden na de productiedatum te gebruiken.
De nieuwe firmwareversie maakt het mogelijk om een LEVIA-stick vs. TEREA-stick te herkennen en het verwarmingsprofiel aan te passen.

Het IQOS ILUMA-apparaat zonder deze firmware functioneert nog steeds en verwarmt de LEVIA-stick. Je LEVIA-stick wordt echter iets anders verwarmd dan met de nieuwe firmwareversie.

Je kunt de firmware versie van jouw IQOS ILUMA bekijken en updaten via de IQOS App.
Het IQOS ILUMA-apparaat zonder deze firmware functioneert nog steeds en verwarmt de LEVIA-stick. Je LEVIA-stick wordt echter iets anders verwarmd dan met de nieuwe firmwareversie.
Als het voorste gedeelte van je LEVIA-stick gesmolten of vervormd lijkt (het onderdeel dat in het apparaat past), is je apparaat in orde. Dit gebeurt omdat de stick niet perfect of volledig in het apparaat is geplaatst. Controleer of de gesmolten gedeelte niet vastzit in het apparaat en verwijder deze voor het volgende gebruik.

Om ervoor te zorgen dat je dit probleem in de toekomst niet tegenkomt, plaatst de LEVIA-stick in zijn geheel in het apparaat, met het gekleurde deel naar buiten gericht.

Zorg er ook voor dat u het IQOS ILUMA-apparaat gebruikt en geen ander apparaat.